Урок «Травлення і засвоєння їжі організмом людини»
02 лютого 2016 року в Бориславському професійному ліцеї для учнів ІІ курсу за професією «Бармен» (4 розряд) з предмета “Фізіологія харчування, санітарія і гігієна”, був проведений відкритий урок старшим викладачем Бориславського професійного ліцею Удовенко Н. М. на тему: «Травлення і засвоєння їжі організмом людини».
Метою уроку було узагальнити та систематизувати знання про особливості будови і функціонування травної системи людини та обміну речовин в організмі; розвивати вмінні і навички, застосовувати набуті знання для обґрунтування правил гігієни і профілактики захворювань органів травлення; виховувати бажання вести здоровий спосіб життя і берегти своє здоров’я.
Родзинкою уроку стала віртуальна подорож по травній системі людини для якої були застосовані різні відеофрагменти, наглядний матеріал. Урок був проведений згідно структури, дуже цікаво, доступно, на високому рівні. Учні групи К-44 показали високі знання, провели презентації.Презентація до уроку
Відеофрагменти до уроку: відео 1, відео 2, відео 3, відео 4, відео 5
Урок "Чай, товарні сорти, заварювання"
В квітні 2010 року проводила відкритий урок-подорож з предмету "Технологія виготовлення та характеристика напоїв" на тему "Чай, товарні сорти, заварювання" для учнів за професією "Бармен"
Метою уроку було: розглянути асортимент, товарні сорти і правила заварювання чаю; ознайомити учнів з історією чаю та географією його вирощування; сприяти формуванню логічного мислення учнів, відповідального ставлення учнів до обраної професії.
Немає коментарів:
Дописати коментар