02 лютого 2016 року у Бориславському професійному ліцеї відбувся семінар викладачів кулінарного профілю на тему: «Інноваційний потенціал сучасного педагога – здатність створювати, сприймати, реалізувати нововведення».
У семінарі взяли участь 11 викладачів професійно-технічних навчальних закладів, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Рик О.М. та адміністрація навчального закладу.
Під час семінару для підготовки спеціалістів за професією «Бармен» (4 розряд) з предмета “Фізіологія харчування, санітарія і гігієна”, був проведений відкритий урок старшим викладачем Бориславського професійного ліцею Удовенко Н. М. на тему: «Травлення і засвоєння їжі організмом людини».
Окрім того, під час семінару викладачі активно ділились власним досвідом роботи, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи семінару.
Підсумовуючи роботу навчального семінару, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Рик О.М. подякувала всім присутнім за плідну роботу й активне обговорення порушених проблем.
Немає коментарів:
Дописати коментар