Плани-конспекти уроків з предмета
“Фізіологія харчування, санітарія і гігієна”
для підготовки учнів за професією
5123 «Бармен» 4 розряд
Пропоную
вам варіанти планів-конспектів уроків, які складені
відповідно до типової навчальної програми з предмета “Фізіологія харчування,
санітарія і гігієна”.
Програма з підготовки спеціалістів даного профілю досить насичена, а кількість годин,
виділених на неї, невелика, тому в даних розробках приділена особлива увага
логіці викладу матеріалу, що дозволяє ефективно використати навчальний час. Я
намагалась полегшити викладачу роботу в підготовці уроку, в який необхідно
включити складну за змістом і велику за обсягом інформацію.
Методична розробка "Кулінарія в особистостях"
Харчування — одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров'я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування. Кількість, якість, асортимент споживаних харчових продуктів, своєчасність і регулярність приймання їжі мають важливе значення для життєдіяльності організму. «Хороший кухар вартий лікаря», — говорить народне прислів'я....
Методична розробка "Міжпредметні зв’язки в кулінарії"
Кулінарія – технічна дисципліна, зв'язана з рядом
областей інших знань. Дуже важливо, щоб відповідні міжпредметні зв'язки знайшли
відображення у побудові цього основного
профілюючого курсу. Це відноситься у рівному ступені як до загальноосвітніх
дисциплін, так і до спеціальних предметів...
Немає коментарів:
Дописати коментар