Методична робота

Плани-конспекти уроків з предмета 

“Фізіологія харчування, санітарія і гігієна” 

для підготовки учнів за професією
5123 «Бармен» 4 розряд

Пропоную вам варіанти планів-конспектів уроків, які складені відповідно до типової навчальної програми з предмета “Фізіологія харчування, санітарія і гігієна”.
Програма з підготовки спеціалістів даного профілю досить насичена, а кількість годин, виділених на неї, невелика, тому в даних розробках приділена особлива увага логіці викладу матеріалу, що дозволяє ефективно використати навчальний час. Я намагалась полегшити викладачу роботу в підготовці уроку, в який необхідно включити складну за змістом і велику за обсягом інформацію.


Методична розробка "Кулінарія в особистостях"

   Харчування — одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров'я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною мірою залежать від харчування. Кількість, якість, асортимент споживаних харчових продуктів, своєчасність і регулярність приймання їжі мають важливе значення для життєдіяльності організму. «Хороший кухар вартий лікаря», — говорить народне прислів'я....



Методична розробка "Міжпредметні зв’язки в кулінарії"

  Кулінарія – технічна дисципліна, зв'язана з рядом областей інших знань. Дуже важливо, щоб відповідні міжпредметні зв'язки знайшли відображення у побудові  цього основного профілюючого курсу. Це відноситься у рівному ступені як до загальноосвітніх дисциплін, так і до спеціальних предметів...

Немає коментарів:

Дописати коментар